Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το Έργο Που Πάει Λάθος» στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, ενθουσιάζοντας το κοινό που κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη παράσταση.

Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Ανδρέας Τσέλεπος, Άννα Γιαγκιώζη, Ιωάννα Λαμπροπούλου και Βασίλης Χαραλάμπους ένωσαν τις δυνάμεις τους στην πιο σαρωτική κωμωδία καταστροφών.

Ανάμεσα στο κοινό και γνωστά άτομα της τηλεόρασης, της υποκριτικής αλλά και της ευρύτερης κυπριακής showbiz, που ενθουσιάστηκαν με το πιο «καταστροφικό» θεατρικό, όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Γιώργος Εφραίμ, ο Τάσος Τρύφωνος, ο Χάρης Παπαθεοχάρους, η Άντρεα Καφά, η Pan Dragomir, η Κάλια Ελευθερίου, η Έλενα Ολυμπίου, η Χαριτίνη Ηλιάδου και η Νίκη Δραγούμη. Μετά το τέλος του θεατρικού έργου, μοιράστηκαν την εμπειρία τους μέσω Instagram με τους ακόλουθούς τους.

Δείτε τα εγκωμιαστικά σχόλιά τους:

Από Νίκη Δραγούμη

Μάλιστα, η προπώληση των εισιτηρίων είχε τέτοια απήχηση, που η παραγωγή ήδη ανακοίνωσε την παράταση της θεατρικής παράστασης. Τα εισιτήρια των πρώτων παραστάσεων του “Έργου Που Πάει Λάθος”, εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ και έτσι η παραγωγή ανακοίνωσε άλλες δέκα παραστάσεις.

Δες τις νέες ημερομηνίες και κλείσε το εισητήριό σου εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ