Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα της παράστασης «Το Έργο Που Πάει Λάθος», στις 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών και μίλησε με έναν εκ των πρωταγωνιστών του έργου, τον Φώτη Γεωργίδη. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο δημοφιλής και αγαπητός Κύπριος ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε τι θα δούμε και τι να περιμένουμε από τη θεατρική παράσταση «Το Έργο Που Πάει Λάθος».

«Στο συγκεκριμένο έργο, δεν θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Το έργο είναι ανεβασμένο από έναν θεατρικό ερασιτεχνικό όμιλο με ερασιτέχνες ηθοποιούς επειδή δεν έχουν budget για να ανεβάσουν το έργο που θέλουν, που λέγεται «Ο φόνος στην έπαυλη Χάμερσον». Κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά…», αναφέρει ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Φώτης Γεωργίδης αναφέρθηκε και στις σωματικές ικανότητες των ηθοποιών που απαιτούνται και που, όπως αποκαλύπτει, απέκτησαν χωρίς να το καταλάβουν λόγω της υπόθεσης του έργου. «Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πρέπει να πάνε λάθος βασικά. Η δυσκολία είναι ότι καλούμαστε σαν επαγγελματίες ηθοποιοί να παίξουμε τους ερασιτέχνες και να προσπαθήσουμε να τελειώσει η παράσταση…», εξηγεί ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τη δουλειά του, αναφέρει ότι κάνει μια σειρά ή ένα έργο όπως το έχει μέσα στο μυαλό μου. «Προσπαθώ να βγάλω τον Φώτη μεσα από τη δουλειά μου, να καταθέσω την άποψή μου. Αν αρέσει, καλώς. Αν δεν αρέσει, πάλι καλώς. Σ’ αυτόν τον χώρο, δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν», επισημαίνει ο Φώτης Γεωργίδης.

Το έργο κάνει πρεμιέρα, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών και αν οι καταστροφές σας ιντριγκάρουν, τα λάθη είναι το κρυφό σας χόμπι και κρύβετε έναν καταπιεσμένο εγκληματολόγο μέσα σας, τότε κλείστε αμέσως τα εισιτήριά σας.

Ο Μάριος Δημητρίου, ο Φώτης Γεωργίδης, ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, ο Ανδρέας Τσέλεπος, η Άννα Γιαγκιώζη, η Ιωάννα Λαμπροπούλου και Βασίλης Χαραλάμπους σάς περιμένουν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στην πρεμιέρα της σαρωτικής κωμωδίας ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ… «ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ