Στο live show του “Big Brother” φιλοξενήθηκε η Κωνστανίνα Σπυροπούλου και συναντήθηκε ζωντανά με την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία στο παρελθόν είχε ασκήσει αρκετή κριτική μέσα από τα άρθρα της στην παρουσιάστρια.

Η οικοδέσποινα του “Κάτι ξαναψήνεται”, λοιπόν, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία της στο “Big Brother” παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και έδωσε τη δική της απάντηση για τις συμπεριφορές που έχει δεχτεί κατά την πορεία της.

«Δεν θέλω να ανακυκλώνω όλα αυτά. Πραγματικά κοιτάζω το σήμερα. Είμαι πάρα πολλή ευγνώμων για ό, τι μου έχει έρθει και ο χρόνος είναι η καλύτερη απάντηση για πάρα πολλά πράγματα», αρκέστηκε να δηλώσει.

Να θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε πει στην Αφροδίτη Γραμμέλη στο πλατό του “Μεγάλου Αδερφού”: «Με έχετε στολίσει πολλές φορές», με την δημοσιογράφο να της απαντά: «Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε όσα έχω γράψει για εσάς, τα έχετε φορέσει».

«Υπάρχουν κάποιες κριτικές που δεν τις αλλάζω. Και θεωρώ ότι όπως έκρινα τότε κάποιους παρουσιαστές και παρουσιάστριες έχω την ίδια άποψη και σήμερα. Εχθές είχαμε καλεσμένη την κυρία Σπυροπούλου και τη σέβομαι.Δεν είμαι φίλη με την κυρία Σπυροπούλου. Έχω ασκήσει πολύ σκληρή κριτική στην κυρία Σπυροπούλου και έχω σχολιάσει και διάφορα κατά καιρούς που έχω υπάρξει.Δεν αλλάζω ούτε μία λέξη από αυτά που έχω πει και αυτά που έχω γράψει και αν η κυρία Σπυροπούλου θεωρεί ότι τη “στόλισα”, που εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα αυτό ποτέ γιατί δεν είχα αυτή την πρόθεση», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή “Όλα Γκουντ”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ