Η 39χρονη ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν ανάρτησε ένα μήνυμα στο Twitter την Τρίτη με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές της πάνω στο επίκαιρο θέμα του κορονοϊού. Αφού πρώτα ευχήθηκε στον αδερφό της Ρομπ για τα γενέθλιά του, αναφέρθηκε στη σημασία των μέτρων που ζητούνται για την μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα έγραψε μέσω του λογαριασμού της ότι «Σας παρακαλώ όλους, ειδικά εκείνους που είναι πιο νέοι και υγιείς, παρακαλώ πάρτε σοβαρά την οδηγία που λέει  να μείνετε σπίτι εάν ενδιαφέρεστε για την υγεία και της ασφάλεια της μητέρας, του πατέρα, των παππούδων, των αδερφών , των παιδιών σας και της κοινότητας»

Η Κιμ επίσης συμβούλευσε να μην αγνοούν την σοβαρότητα των προειδοποιήσεων για την απομόνωση στο σπίτι προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του ιού και να μετακινούνται μόνο όσοι πραγματικά χρειάζεται να πάνε στη δουλειά, να επισκεφθούν το γιατρό τους ή να βοηθήσουν κάποιο ηλικιωμένο γείτονα.

Τέλος η δημοφιλής σταρ  ανέφερε ότι «Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε φυλή, ηλικία, φύλο κτλ. Αυτό μας αφορά όλους και θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Στέλνω σε όλους την αγάπη μου και σας έχω στις προσευχές της οικογένειάς μου»

Παρόλα αυτά πολλοί απάντησαν στο μήνυμα της Κιμ σχολιάζοντας αρνητικά τα περί ισότητας και μη διακρίσεων που ανέφερε ενώ ένας χρήστης της απάντησε ότι «Δεν χρειαζόμαστε τις προσευχές σου Κιμ . Χρειαζόμαστε τα λεφτά σου»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ