Συνέντευξη στο “The 2night show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγωργίου!

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα, το GNTM, την προσωπική της ζωή, αλλά και τα επόμενα σχέδια της. Ιδιαίτερη εντύπωση δε, έκανε η απάντηση στην ερώτηση του Γρηγόρη… για τον χωρισμό της από τον Snik.

Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει, να το επιβεβαιώσει εμμέσως και να ξεκαθαρίσει πως οι δυο τους, δεν το έληξαν με τσακωμό, αλλά υπάρχει ακόμη αγάπη μεταξύ τους, αφού άλλωστε ο λόγος… ήταν τα διαφορετικά “θέλω” σε αυτή τη φάση της ζωής τους.

Όπως ανέφερε:

“Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν… Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μένει η αγάπη κι η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ