Πριν από λίγες εβδομάδες ο αξέχαστος τραγουδιστής και στιχουργός, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η πολυαγαπημένη του κόρη και παρουσιάστρια , Ιλένια Ουίλιαμς, εχει αποδείξει πολλές φορές ότι η αδυναμία που του έχει, είναι τεράστια. Μάλιστα η ίδια σε συνέντευξή της απέδειξε έμπρακτα ότι τόσο η ίδια, όσο και τα αδέλφια της, πήραν μια απόφαση ξεχωριστή, ώστε να αισθάνονται ότι ο μπαμπάς τους ότι είναι πάντα κοντά τους.

Το ξεχωριστό μενταγιόν που φοράει η Ιλένια Ουίλιαμς

Συγκεκριμένα η ίδια, δείχνοντας ένα μενταγιόν ειπε: «Και εγώ και τα αδέλφια μου τον έχουμε μαζί μας. Τον έχω εδώ σε ένα κομμάτι. Έχεις την επιλογή, άμα θέλεις, όταν γίνεται η αποτέφρωση να μπει μέσα σε κάποιο κόσμημα ένα κομμάτι της τέφρας και να τον έχεις μαζί σου. Όλοι επιλέξαμε από κάτι και τα αδέλφια μου και η μαμά μου και εγώ και τον έχω πάνω μου».

Ουίλιαμς
photo: Instagram

«Είναι πολύ όμορφο. Είμαι πάρα πολύ τυχερή, αισθάνομαι ευλογημένη που είχα αυτόν τον μπαμπά και θα τον έχω για πάντα αυτόν τον μπαμπά. Κάνω αυτό που μου έλεγε εκείνος και αυτό που μου λέει η καρδιά μου. Συνεχίζω την ζωή μου κανονικά σαν να είναι εδώ γιατί ξέρω ότι είναι εδώ. Οπότε δεν θα αλλάξει τίποτα» συνέχισε η Ιλένια Ουίλιαμς, και κατέληξε: «Εκτός του ότι θα μου λείπει το σώμα του, δεν μου λείπει τίποτα άλλο γιατί έχω τα λόγια του, έχω την σκέψη του, τον έχω εδώ. Ξέρω ότι είμαστε εδώ όλοι μαζί οπότε δεν θα αλλάξω τίποτα γιατί του το υποσχέθηκα. Του υποσχέθηκα ότι θα είμαι καλά και θα το κάνω.» .

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ