Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ετοιμάζονται να υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η Ιωάννα Μελωδία, πρόκειται να έρθει στη ζωή σε περίπου ένα μήνα και το ζευγάρι ανυπομονεί για να την καλωσορίσει στη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες της διακόσμηση του baby shower της κόρης του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας

Με αφορμή την ημέρα του πατέρα, η οποία ήταν την Κυριακή, 16 Ιουνίου ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα, έκαναν μια κοινή δημοσίευση στους λογαριασμούς τους στο Instagram, όπου πόζαραν σαν Barbie και Ken.

Ντυμένοι στα λευκά και οι δύο πόζαραν στον φωτογραφικό φακό φορώντας ο Μαυρίκιος ένα γαλάζιο καπέλο cow boy, και η Ιλάειρα ένα ροζ στο ίδιο στυλ, το οποίο συνδύασε με t-shirt της Barbie. Γεγονός που αποδεικνύει ότι με τα καπέλα τους ήθελαν να μας παραπέμψουν στα πρόσφατα looks της Barbie και του Ken, στη viral ταινία που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μαυρίκιος αποκαλύπτει στο HELLO! Cy για την Ιλάειρα: «Είχε συσπάσεις… Έμεινε στην κλινική 2 μέρες»

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Μαυρίκιος έγραψε μερικά τρυφερά λόγια, τονίζοντας πως -παρόλο που η κόρη του δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή- ο ίδιος νιώθει ήδη πατέρας. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Πειράζει που νιώθω πατέρας πριν γεννηθεί το μωράκι μας; Αχ Μελωδία μου μακάρι να ήξερες τι όνειρο μου πραγματοποιείς… δεν φαντάζεσαι πόσο ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στον κόσμο… Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες όλου του κόσμου»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ