Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε η Φωτεινή Τσακίρη για τα όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τον χώρο του θεάματος.

Η ίδια θέλησε να αποκαλύψει πως και η ίδια είχε αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά κατά την διάρκεια της καριέρας της. Η ίδια τόνισε πως είχε βιώσει περισσότερο τον εργασιακό εκφοβισμό από γνωστό Έλληνα ηθοποιό και πως εκείνη την περίοδο είχε τηρήσει την στάση της σιωπής.

Όπως ανέφερε:

“Δεν μου αρέσει καθόλου που ακούγονται όλα αυτά για το χώρο μας, αυτή η διαπόμπευση που γίνεται δεν μου αρέσει. Κάποια πράγματα ήταν γνωστά, ήταν κοινό μυστικό. Αισθάνομαι ότι πλέον περνάμε σε μια άλλη εποχή που οι σχέσεις οφείλουν να είναι διαφορετικές, και οι εργασιακές σχέσεις και οι ανθρώπινες σχέσεις. Με περισσότερο σεβασμό και λιγότερο φόβο. Ναι, έχω φοβηθεί στη δουλειά μου, όχι για τη σωματική μου ακεραιότητα, αλλά έχω νιώσει τον εργασιακό εκφοβισμό. Μου συνέβη με έναν άντρα. Εγώ δυστυχώς επέλεξα τη σιωπή. Αυτό δεν γινόταν μόνο σε εμένα, ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και όχι μόνο σε εμένα”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ