Μαραθώνια εκπομπή για τις Βουλευτικές Εκλογές άρχισε με τον Alpha από τις 17.00 να δίνει τη μάχη της εγκυρότητας και της σφαιρικότητας της ενημέρωσης και του εκλογικού αποτελέσματος. Στο πλαίσιο της εκπομπής η πιο έγκυρη πρόβλεψη αποτελέσματος των εκλογών.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής με την Αιμιλία Κενεβέζου και τον Γιώργο Κασκάνη καθώς και τα εντυπωσιακά γραφικά που θα παρακολουθήσουμε.

Στη βάση σύνθεσης επιστημονικών μεθόδων που κάλυψε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Από τον Μάρτιο μέχρι και την τελευταία στιγμή η εταιρεία Pulse Research έρευνα τάσεις, ποσοστά και διακυμάνσεις. Μόνο το τελευταίο εικοσιτετράωρο “ψήφισαν” στη δημοσκόπηση του ALPHA πέραν των δύο χιλιάδων ψηφοφόρων.

Ο ALPHA θα δώσει επίσης νωρίς την εκτίμησή του για το ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στην κούρσα των σταυρών προτίμησης και ποιοι δείχνουν να κερδίζουν τη μάχη της Βουλής καθώς και έγκαιρη πρόβλεψη για την τελική κατανομή των εδρών.

Την εκπομπή παρουσιάζει η Αιμιλία Κενεβέζου με τον Διευθυντή Ειδήσεων του Alpha Γιώργο Κασκάνη.

Στο πλαίσιο της εκτενούς ενημέρωσης για την ημέρα των Βουλευτικών Εκλογών 2021, η ειδησεογραφική ομάδα του ALPHA, θα παρουσιάζει αναλυτικά ρεπορτάζ, θα μεταφέρει τον παλμό των εκλογών από όλη την Κύπρο, θα κάνει συνδέσεις από τα Κόμματα και άλλα σημεία, θα μεταφέρει το κλίμα και τις ανησυχίες των ψηφοφόρων από κάθε επαρχία.

Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι πρωταγωνιστές των Βουλευτικών εκλογών, θα περάσουν από το στούντιο του ALPHA, ενώ θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με τους Πολιτικούς Αρχηγούς και εκπροσώπους Κομμάτων!

Την ίδια ώρα studio έχουν δημιουργηθεί σε Λευκωσία και Λεμεσό με την Δήμητρα Μακρυγιάννη και τον Έρρικα Καβάζη να μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών δίνοντας το λόγο στους πολίτες.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ