Μέσα από τα social media, ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλεσε την Δανάη Μπάρκα «χοντρή παρουσιάστρια», με εκείνη να απαντά μέσα από το instagram της, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί.

Η οικοδέσποινα του “Πάμε Δανάη” εξέφρασε τα συναισθήματά της στον τηλεοπτικό αέρα και τα λόγια της ήταν άκρως συγκινητικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που σπατάλησαν έστω και λίγα δευτερόλεπτα για να μου στείλουν μηνύματα αγάπης, γιατί δεν είναι τίποτα δεδομένο. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο να πάρουν διπλά την αγάπη που πήρα το τελευταίο 24ωρο. Γιατί ίσως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφεί από παντού η ανασφάλεια, η κακία και η μιζέρια», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε: «Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα να την αφιερώσω σε οποιονδήποτε έχει στεναχωρηθεί γιατί τον κορόιδεψαν. Σε όποιον ομοφυλόφιλο άνθρωπο έχει αισθανθεί περιθωριοποιημένος. Σε όποιον χοντρό άνθρωπο έχει νιώσει ανασφαλής. Σε όποιον αδύνατο έχει νιώσει ότι παίρνει χλευαστικά σχόλια. Σε όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνά από το σχολείο κλαίγοντας. Σε οποιονδήποτε έχει νιώσει bullying για την καταγωγή του και σε όποιον έχει αισθανθεί κατώτερος. Μια μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να πάει σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πάρει την αγάπη που έπρεπε αλλά δεν έχει και να τη δώσει. Σε κάθε άνθρωπο που έγινε τυχαία ρατσιστής και σε κάθε άνθρωπο που άθελά του ή ηθελημένα προκαλεί πόνο ή στεναχώρια. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χρίζουν αγάπης! Χαίρομαι που όλοι μαζί ενωθήκαμε εχθές. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είμαστε ενωμένοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ