Ο Σταμάτης Γονίδης πριν από μερικές ημέρες παραχώρησε συνέντευξη για ρεπορτάζ της εκπομπής «Σου Κου Family» και τα λεγόμενά του δημιούργησαν εντάσεις.

Οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν αρνητικά και ξεσήκωσαν αρκετό κόσμο που δεν συμφωνούσαν με τα λεγόμενά του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σταμάτης Γονίδης είπε χαρακτηριστικά:

“Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό και το κουβαλάς μέσα σου για όλη σου τη ζωή… το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις”

Μία από τις γυναίκες που αντέδρασαν στις δηλώσεις του ήταν η Αντελίνα Βαρθακούρη. Έτσι, ο τραγουδιστής απάντησε σε όσους τον έκριναν αρνητικά γράφοντας στο Facebook:

“Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης μου,(δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό,) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσα όμορφα κι ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτο που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε την φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της…Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης”

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ