Είναι γεγονός!

Η νυχτερινή ζωή της Κύπρου έχει πλέον μια νέα… κοσμοθεωρία αφού η μοναδική Έλλη Κοκκίνου, έκανε πρεμιέρα στη Λεμεσό με την διασκέδαση να κορυφώνεται και πλέον όλοι να μιλούν για ένα από τα πιο ξεσηκωτικά προγράμματα της φετινής σεζόν.

Λίγο μετά τις 1.30 η τραγουδίστρια πήρε την σκυτάλη από τον Λούκα Γιώρκα, και με μια σέξι σμαραγδί φόρμα και με τις ερμηνευτικές τις ικανότητες να καθηλώνουν, μάγεψε τους θαμώνες.

Η Έλλη Κοκκίνου δεν χρειάζεται συστάσεις !  Πάντα εντυπωσιακή, με μεγάλη αγάπη στο κοινό της Κύπρου, ήρθε στο Theama Venue,  παρουσιάζοντας τις μεγάλες επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει σε ένα πρόγραμμα που κέρδισε τις εντυπώσεις! Παρέα με τον Λούκα Γιώρκα, έναν απ’ τους πιο γνήσιους εκπροσώπους του σύγχρονου λαικού τραγουδιού,   κάθε Σάββατο και Κυριακή σας περιμένουν στην πιο hot πρόταση διασκέδασης στην νυχτερινή Λεμεσό.

Στην παρέα τους και Δημήτρης Καραδήμος,  με τα τραγούδια του να αποτέλουν ραδιοφωνικές επιτυχίες και να παίζουν δυνατά στα clubs , ενώ την πιο λαμπέρη παρέα του φετινού καλοκαιριού έρχεται να συμπληρώσει η ταλαντούχα Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Το ΗΕLLO! βρέθηκε εκεί σε ένα ακόμα αποκλειστικό nightout και σας μεταφέρει εικόνες από την βραδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ