Η Χριστιάνα, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για πολλούς τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό κατά καιρούς τους ταλαντούχους συνεργάτες της.

Από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” την επόμενη σεζόν, στο πάνελ της εκπομπής δεν θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Τάσος Ευαγγέλου, ο οποίος όμως θα συνεχίσει σε έναν νέο ρόλο στην ομάδα της εκπομπής. Η αποχώρηση αλλάζει τα δεδομένα στην εκπομπή, αφού ανοίγει ο δρόμος για νέο πρόσωπο στην εκπομπή αλλά και με περαιτέρω αλλαγή αφού ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια ήταν αγκαζέ τηλεοπτικά εδώ και 8 χρόνια.

Το HELLO! επικοινώνησε με τον επιτυχημένο και ταλαντούχο δημοσιογράφο ο οποίος σχολίασε το νέο του βήμα ως εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος μετά από τα νέα δεδομένα. Έρχονται πολύ ωραία πράγματα στην εκπομπή μας που θα εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές. Ήταν 8 χρόνια στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Ραντεβού στις 6 Σεπτέμβρη σε μια ανανεωμένη εκπομπή με πολλές εκπλήξεις.”

https://www.instagram.com/p/CQVchZFAHbh/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ