Είναι γεγονός!

Η κλεψύδρα της μεγάλης τηλεοπτικής επιστροφής… αδειάζει.

Ο κορυφαίος stand up comedian, Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος έχει γίνει συνώνυμο του χιούμορ, του γέλιου, της κυπριακής σάτιρας αλλά και της επιτυχίας της prime time ζώνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο Λούης ξέρει την συνταγή… έχει την αγάπη του κόσμου και επιστρέφει με μια ανανεωμένη εκπομπή που κάθε χρόνο εξελίσσεται και αναβαθμίζεται προσφέροντας ξεχωριστές ενότητες και ξεκαρδιστικές στιγμές.

Το καλοκαίρι είναι λιγότερο διασκεδαστικό χωρίς τον Λούη και οι Παρασκευές μοιάζουν ανιαρές χωρίς “Λούης Night Show” στον Alpha Κύπρου. Όλα αυτά όμως αλλάζουν γιατί ο Λούης… κάναει come back .

Σύμφωνα με πληφορίες μας, επιστρέφει στην τηλεόραση την τελευταία Παρασκευή του ερχόμενου μήνα, δηλαδή την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πολυαναμενόμενο τρέιλερ του show γυρίστηκε στην Αγία Νάπα πριν από λίγες ημέρες και θα το δούμε επί της οθόνης σε λίγες ημέρες, με εκπλήξεις που θα συζητηθούν.

Ο Λούης ετοιμάζεται και εμείς αναμένουμε όσο τίποτα άλλο την τηλεοπτική επιστροφή του για να γελάσουμε με την καρδιά μας και να δίνει την πιο σατιρική και αστεία πλευρά της ζωής!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ