Η Βασιλική Χατζηαδάμου βιώνει τη δική της καραντίνα στο σπίτι μαζί με την οικογένεια της εν λόγω του κορωνοϊού.

Η γνωστή ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια πραγματοποίησε σύνδεση μέσω Skype με την πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου “Alpha Καλημέρα” και εξομολογήθηκε πώς βιώνει το δικό της “lockdown” με δυο παιδιά στο σπίτι.

“Πρέπει να λέμε “Δόξα σοι” ο θεός γιατί είμαστε καλά, περιοριστήκαμε έπρεπε να κάνουμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε, απλά κοιτάζω με αισιοδοξία και να κλείσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται, με δυο παιδιά σπίτι, παίζω όλη μέρα, κάνω δραστηριότητες”

Η ίδια δεν δίστασε ωστόσο, να αποκαλύψει και κάποιες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν τα εορταστικά επεισόδια του “Παράδοση κατ’ οίκον” τα οποία θα απολαύσουμε την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα στις 21:15.

“Αισιόδοξα βλέπουμε τα πράγματα και με αυτό το σκεπτικό στήσαμε τις δυο εκπομπές που αφορούν το Πάσχα, τη Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα στα πλαίσια του “Παράδοση κατ΄ οίκον και επειδή είναι κατ’ εξοχήν μουσική εκπομπή θεωρήσαμε ότι είναι πολύ όμορφο και καλό λόγω των γιορτών του Πάσχα να ετοιμάσουμε κάτι για να ελαφρύνουμε τον κόσμο. Είναι πέραν των 32 καλλιτεχνών απ’ ότι φαίνεται λόγω του πρωτόγνωρου στησίματος της εκπομπής γιατί έγινε από το σπίτι μου, πρώτη φορά δοκιμάσαμε κάτι τέτοιο και φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν κάποιες αδυναμίες, αλλά θα είναι μια αληθινή εκπομπή. Έχουν αυξηθεί οι καλλιτέχνες, ακόμη μας στέλνουν βιντεάκια, ο καθένας με το δικό του μήνυμα μέσω της της φωνής και του τραγουδιού που επιλέγει. Έχουμε Γιώργο Νταλάρα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κύπριοι καλλιτέχνες όπως Σταύρος Κωνσταντίνου, Hovig, Λούκας Γιώρκας και πολλοί άλλοι”

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ