Στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα” του Mega μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου, 15 Ιανουαρίου, ο γνωστός τραγουδιστής Stan, μιας και ήταν ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από το φλεγόμενο όχημα.

Σε τηλεφωνική σύνδεση, ο τραγουδιστής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για το δυστύχημα, συγκλονίζοντας με την περιγραφή του τόσο τους συντελεστές της εκπομπής όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

«Ήμουν με την σύντροφό μου και πηγαίναμε στο Κορωπί. Είδαμε αυτό το αυτοκίνητο αν φεύγει από την δεξιά λωρίδα και να πηγαίνει προς την αριστερή. Να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει επάνω στο δέντρο. Με το που το είδα πέρασα το φανάρι, πάρκαρα το αυτοκίνητο και το αυτοκίνητό του είχε τυλιχτεί στις φλόγες κατευθείαν. Βγήκα έντρομος και με δύο παιδιά μαζί, άνοιξα την πόρτα, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες και προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις, απλά ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Το αυτοκίνητο είχε πάρε πάρα πολλή φωτιά, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ