Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στα social media, ο Stan απάντησε σε εκείνους που τις τελευταίες ώρες αμφισβήτησαν την παρουσία του στο τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού το βράδυ της Πέμπτης (13/01) στη Βούλα.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (18/01), ημέρα της κηδείας του Τζώρτζη Μονογιού φίλοι και συγγενείς του επιχειρηματία, υποστήριξαν στο T-Live πως ο Stan δεν βρισκόταν στο σημείο που έγινε το ατύχημα και τον απεγκλωβισμό που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα, ο Stan έγραψε στην ανάρτησή του:

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα -όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ