Μετά από έξι μήνες η Πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται ξανά στο Μονακό, έπειτα από την παραμονή της στην Αφρική, και πλέον είναι με την οικογένειά της.

Μέσω του Instagram, μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία την οποία κοινοποίησε και στο Facebook με την ίδια να γράφει: «Χαρούμενη μέρα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους που με κρατήσατε δυνατή» ενώ ολοκλήρωσε το μήνυμά της με μια καρδιά.

Η εν λόγω εικόνα έχει ξεπεράσει τις 40.000 likes στο Instagram και πάνω από 2.000 σχόλια στο Facebook. «Τόσο χαρούμενος που επανενώθηκες με την οικογένεια και νιώθεις καλύτερα» της έγραψε ένας follower, ενώ άλλος ανέφερε: «Η πιο γλυκιά εικόνα! Είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και την οικογένειά σας». Η Πριγκίπισσα Σαρλίν πέρασε τους τελευταίους έξι μήνες στη Νότια Αφρική, μετά από λοίμωξη αυτιού-μύτης-λαιμού και μάλιστα υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

«Λείπω πολύ καιρό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς που με βοήθησαν. Ανυπομονώ να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου. Σε ευχαριστώ Νότια Αφρική και όλους. Ο Θεός να σας ευλογεί», δήλωσε αποχωρώντας από την Νότια Αφρική!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ