Η 63χρονη Madonna μοιράστηκε φωτογραφίες από τις χιονισμένες διακοπές της στο Saanen της Ελβετίας, συμπεριλαμβανομένου ενός οικογενειακού στιγμιότυπου με τα έξι παιδιά της, το οποίο ενθουσίασε τους απανταχού fans της.

Η Βασίλισσα της pop είναι μητέρα του 21χρονου Rocco Ritchie, του 16χρονου David Banda, της 25χρονης Lourdes Leon, και έχει επίσης τις κόρες της Mercy -15 ετών-, και τις δίδυμες Estere και Stella 9 χρόνων.

«Αντίο Gstaad……….Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα βουνά ή το φεγγαρόφωτο!», έγραψε η Madonna στη συλλογή των φωτογραφιών από το ταξίδι τους. Σε μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία, η pop star είναι αγκαλιά σε έναν καναπέ με τα παιδιά της και μαζί τους ήταν επίσης ο φίλος της Lourdes, Jonathan Puglia και ο φίλος της Madonna, Ahlamalik Williams.

Παράλληλα, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram μαθαίνοντας πώς να κάνει σκι στο πλευρό της Estere και της Stella. Αν και η Madonna δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες της οικογένειάς της στα social media, σπάνια είναι με όλα τα παιδιά της ταυτόχρονα.

Η τελευταία φορά που όλη η οικογένεια συγκεντρώθηκε ήταν τον Αύγουστο, όταν γιόρτασε τα 63α γενέθλιά της. Το ονόμασε “6ος αιώνας eXtravaganza” και σε μια ανάρτηση, συμπεριέλαβε μια οικογενειακή φωτογραφία με όλους με διαφορετικά ρούχα για την περίσταση, γράφοντας: «Κάτω από το ξόρκι της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ