Ο Tristan Thompson γίνεται για ακόμα μια φορά πατέρας, καθώς η personal trainer Maralee Nichols γνωστοποίησε ότι συνέλαβε τον προηγούμενο Μάρτιο. Αυτό, ωστόσο, δεν χαροπoίησε την Khloe Kardashian.

«Η Khloe αναστατώθηκε όταν ανακάλυψε ότι την απάτησε ξανάΑπλώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς», δήλωσε πηγή του περιβάλλοντός της στο people.

Mάλιστα, ο Tristan και η Khloe Kardashian ήταν ακόμα ζευγάρι τον Μάρτιο που η γυμνάστρια αναφέρει ότι έμεινε έγκυος. Η ίδια πηγή υπογραμμίζει: «Είναι απλώς μια θλιβερή κατάσταση για εκείνη».

Ο Thompson είναι ήδη πατέρας της 3χρονης True, καρπό της σχέσης του από την Khloe, ενώ έχει έναν τετράχρονο γιο τον Prince, τον οποίο μοιράζεται με την πρώην κοπέλα του Jordan Craig.

Η πηγή αναφέρει ότι το ζευγάρι «τα πήγαινε υπέροχα» ενώ βρισκόταν σε καραντίνα κατά τη διάρκεια του lockdown για τον COVID-19, αλλά ότι η Khloe Kardashian «ήξερε ότι τα πράγματα θα άλλαζαν» μόλις επέστρεφε στο ΝΒΑ και «απλώς ήλπιζε ότι θα της έμενε πιστός».

Οι δυο τους χώρισαν τον Ιούνιο και κάποια στιγμή, το πρώην ζευγάρι είχε την ιδέα να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδί μαζί, αλλά τα σχέδιά τους για παρένθετη μητέρα δεν ευοδώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ