Ο Νοέμβριος δεν είναι πολύ μακριά οπότε και θα βγει στους κινηματογράφους η νέα ταινία με την Lady Gaga.

Το House of  Gucci έρχεται στις 24 Νοεμβρίου με τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα να ορκίζεται “εις το όνομα του Πατρός, του Υιού και του Οίκου Gucci” όπως φαίνεται στο τρέιλερ της ταινίας που δόθηκε  στη δημοσιότητα.

Πέρα από τη μεταμόρφωση της Gaga στην πανούργα Ιταλίδα Patrizia Reggiani, που οργάνωσε τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, Maurizio Gucci (Adam Driver), τα βλέμματα τράβηξε η εκπληκτική μεταμόρφωση του Jared Leto που εμφανίζεται στην ταινία φαλακρός, χοντρός και μεσήλικας!

Η all star cast ταινία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον με φόντο βέβαια τη διαφωνία της ίδιας της  Reggiani και των παιδιών της που πιστεύουν ότι η ιστορία παραποιήθηκε ενώ κάνουν λόγο για “κόκκινες γραμμές που ξεπεράστηκαν” μιλώντας για την ταινία του Ridley Scott.

Η Gaga πάντως πήρε ήδη τις καλύτερες κριτικές από τους ίδιους τους συναδέλφους της και συγκεκριμένα από την Οσκαρική Salma Hayek (που στην ταινία υποδύεται ένα μέντιουμ που συμβουλεύεται η Reggiani) λέγοντας:

“Μιλούσαμε στο τηλέφωνο  και  ήταν ήδη η Patrizia. Η προφορά  της ήταν τέλεια. Είναι άκρως επαγγελματίας και ανυπομονούσα για τις σκηνές μαζί της”.

Δείτε το trailer της ταινίας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ