Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊνός Δέλλας παντρεύτηκαν το 2010 στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Κτήμα Νάσιουτζικ, όπου και τελέστηκε και η βάφτιση της κόρης τους, Βικτώρια, ενώ στον γάμο τους τραγούδησαν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, το οποίο είναι πλέον 14 χρόνων, και η διάσημη γυμνάστρια τής έχει μεγάλη αδυναμία.

«Η πρόταση γάμου άργησε να γίνει. Μένω έγκυος, είχα και μια εγκυμοσύνη που έχασα ένα μωράκι, τέλος πάντων και είμαι 4-5 μήνες έγκυος χωρίς πρόταση. Έτσι λοιπόν στον έκτο μήνα λέω στον Τραιανό, θα βαφτίσουμε την κόρη μας Βικτώρια Μαστροκώστα. Βικτώρια λένε την μητέρα του και Μαστροκώστα γιατί αν δεν έχεις παντρευτεί το παιδί παίρνει το επίθετο της μητέρας μέχρι να το αναγνωρίσει ο πατέρας. Μετά από λίγες ημέρες ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και μου εμφανίζει ένα δαχτυλίδι, τόσο απλά», είχε αναφέρει με συνέντευξή της στο Dot.

Γωγώ Μαστροκώστα

«Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραιανό μου φάνηκε πολύ φοβιστικός. Όχι μόνο επειδή δεν μιλούσε πολύ αλλά για όλο το look, είναι και 2 μέτρα», είχε επισημάνει η Γωγώ Μαστροκώστα.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει ένα όμορφο σπίτι και η Γωγώ έχει μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια έχει φωτογραφηθεί σε αρκετά σημεία, όπως στο σαλόνι, στην κουζίνα, στον κήπο και στην κρεβατοκάμαρά της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ