Σε μια εξομολόγηση προχώρησε η Γωγώ Αλεξανδρινού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook χθες το βράδυ της Πέμπτης, 16 Φεβρουαρίου σχετικά με την περίοδο που είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο θυρεοειδή και δεν το είχε γνωστοποιήσει. Ωστόσο, συγκεκριμένος άνθρωπος -που γνωρίζει η ίδια ποιος είναι- διέδιδε ότι είναι με το ένα πόδι στον τάφο και το κρατάει κρυφό. 

«Την θυμάμαι καλά αυτή την περίοδο. Είχα διαγνωστεί με καρκίνο στο θυρεοειδή και το είχα κρατήσει πολύ ιδιωτικά. Είχα γράψει εκπομπές για να μη φανεί on air απουσία και υπάρξουν ερωτήσεις, είχα την απόλυτη εχεμύθεια της διεύθυνσης του ΣΙΓΜΑ και των πολύ στενών συνεργατών μου. Και ξαφνικά αρχίζουν οι ψίθυροι, οι διαδόσεις και τα ασύστολα ψεύδη. Ξέρω την πηγή, δε ζήτησα ποτέ τον λόγο. Είμαι οπαδός της φιλοσοφίας οτι «karma never misses an address” (χωρίς ίχνος εκδικητικότητας, μη παρεξηγηθώ) και δεν ασχολήθηκα. Δε σημαίνει, βέβαια, οτι ξέχασα κιόλας…», ανέφερε η ίδια στην χθεσινή της ανάρτηση.

Η αρχική ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει το 2016, δηλαδή πριν 7 χρόνια ήταν η εξής: «Ούτε σε μια επέμβαση ρουτίνας δε μπορούμε να υποβληθούμε, αμέσως οι κακές γλώσσες να διαδώσουν οτι είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο και το κρύβουμε…Πραγματικά, δε μπορώ καν να θυμώσω με σένα και τις ανυπόστατες διαδόσεις σου. Ενννοείται οτι ο χρόνος θα δείξει για ακόμη μια φορά την πραγματικότητα, η οποία θα σε απογυμνώσει και ελπίζω οτι θα σε γελοιοποιήσει και στα μάτια αυτών που τώρα παραπληροφορείς…Καλό υπόλοιπο σε όλους μας!».

Δείτε τις αναρτήσεις της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ