Χαμό προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5, καθώς το concept της φωτογράφισης προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις! 

Όπως ανακοίνωσε ο Τάσος Σοφρωνίου, η φωτογράφιση εμπνεύστηκε από μία σκηνή του θρίλερ «Τα μάτια της Λώρα Μάρς» και στην οποία φωτογραφίζονται 2 κορίτσια μαζί μέσα σε νερό. Το ένα κορίτσι θα έπρεπε να φοράει μόνο το κάτω μέρος του μαγιό, ενώ το άλλο μόνο το πάνω μέρος. Τα κορίτσια εντυπωσιάστηκαν και χωρίστηκαν σε ζευγάρια. «Όλη αυτη η ιστορία γίνεται γιατί θέλουμε να καταστρέψουμε κάθε προκατάλειψη για το body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες και αγαπάτε το κορμί σας. Αυτό είναι το μήνυμα σήμερα.» είπε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Όπως τόνισαν η Έλενα Γαλύφα και η Μαίρη Βυτινάρος: «Σήμερα γιορτάζουμε το σωμα μας, με τις ατέλειές μας. Είμαστε ελεύθερες.».

Για κάποιες όλα ήταν απλά και κατανοητά, για κάποιες άλλες, η αμηχανία και το άγχος της «γυμνής πρόκλησης» δεν τους επέστρεψαν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα κορίτσια εξάλλου θα έπρεπε να συνεργαστούν αρμονικά μεταξύ τους.

Ωστόσο, οι τηλεθεατές παρακολουθώντας το νέο επεισόδιο του GNTM διαφώνησαν στην πλειοψηφία με τον τρόπο τον οποίο η παραγωγή θέλησε να παρουσιάσει το συγκεκριμένο concept.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ