Ένας από τους πιο επιτυχημένος καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Γιώργος Λιβάνης φιλοξενήθηκε στο Κοσμοράδιο 95,1 με τον Τάσο Ριζόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έχει σχέση αλλά και για τη συνεργασία του με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την επιτυχία του το “Σεντόνι”

“Δέχθηκα κατευθείαν να συνεργαστώ με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ότι ζήτησα, το είχα μέχρι σε σημείο που δεν πίστευα πόσο άνετος είναι ο Νίκος. Μου έχει τύχει παλιότερα να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο σε μικρότερη ηλικία αλλά έκανα συχνά δικά μου live και είχα διαφορετική πορεία και δεν ήμουν ως τρίτο – τέταρτο όνομα.

Ο ίδιος μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα τατουάζ που τον έκαναν δυο θαυμάστριες. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Τον τελευταίο χρόνο παίρνω πάρα πολύ ωραία μηνύματα. Πολύ περισσότερα από πριν. Αν εννοείς όμως φλερτ, πριν ήταν πιο πολύ. Ίσως με φοβούνται δεν ξέρω» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

«Μια χαρά είμαι εντάξει. Υπάρχει κάτι ωραίο στη ζωή μου. Ναι. Είναι εκτός χώρου. Επειδή είναι πάρα πολύ καινούριο, θα αφήσω να πάρε λίγο το αέρα του αυτό» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιβάνης, μιλώντας πρώτη φορά για τη νέα του σχέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ