Δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα κάνουν λόγο για μία όμορφη περίοδο στην προσωπική ζωή του Γιώργου Λιβάνη και της Ανδρομάχης, καθώς φέρεται να είναι ζευγάρι.

Το βράδυ της Πέμπτης, 13/10 οι δυο τραγουδιστές έκαναν μια κοινή ανάρτησή με αφορμή και τα γενέθλια και γιορτή της Ανδρομάχης, φουντώνοντας περισσότερο τις φήμες.

Η Ανδρομάχη παραχώρησε συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και τον Αντώνη Λαγουδάκη, που προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την Eurovision όσο και για τις εν λόγω φήμες για την προσωπική της ζωή.

«Δεν με επηρεάζουν αρνητικά τα σχόλια. Την περίοδο της Eurovision έλεγαν για μένα ότι έχω τουπέ και ότι είμαι ξινή. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο σοβαρό και δεν χαζογελάει όλη την ώρα, μπορεί να θεωρήσεις ότι είναι χαζός. Θαυμαστές μού κάνουν συχνά προτάσεις γάμου με δαχτυλίδια, όταν τραγουδάω, αλλά δεν με δίνουν ακόμα οι γονείς μου. Ονειρική μου συνεργασία είναι με τον Γιάννη Χαρούλη» δήλωσε αρχικά η Ανδρομάχη.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, η ίδια αποκάλυψε πως «Δεν έχω να πω κάτι για την σχέση μου με τον Γιώργο Λιβάνη, δεν είναι το στιλ μου να σχολιάζω τα προσωπικά μου. Οπότε δεν θα σου πω κάτι συγκεκριμένο για αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ