Μέσα από την εκπομπή του, το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη μοναδική εμπειρία που έζησε με το jet ski του απόγευμα της Τρίτης, 4 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα και όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής έκανε βόλτες γύρω – γύρω στα νησιά μέχρι τις 9 το βράδυ!

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Παιδιά έκανα χθες κάτι μοναδικό. Πήρα το ένα jet ski που έχω κι έκανα βόλτες γύρω γύρω και γύρισα στις 9 το βράδυ. Έφυγα από εδώ στις 3 το μεσημέρι και γύρισα το βράδυ. Έπιανα νησιά».

Ακούγοντας τις λεπτομέρειες που μοιράστηκε ο παρουσιαστής, ο Τάσος Τεργιάκης τον ρώτησε: «Δεν είναι επικίνδυνο να είσαι μόνος σου σε ένα τέτοιο ταξίδι; Αν συμβεί κάτι…», με τον Γιώργο Λιάγκα να χαμογελά και να απαντά: «Θέλω να ξέρετε ότι το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό».

Διαβάστε επίσης: Η κοινή έξοδος του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά και οι φήμες που τους θέλουν μαζί

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες του, συνέχισαν τις ερωτήσεις με υπονοούμενα… «Είναι μοναχικό; Χωράει έναν μόνο;» ρώτησε ξανά ο Τάσος Τεργιάκης, με τον -παρουσιαστή να απαντά ότι: «Είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας. Ο βίος είναι μοναχικός. Θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο;»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ