Κατά την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για το “Πρωινό” ανάμεσα στα μέλη του front team ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ωστόσο, ο γνωστός επιχειρηματίας ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο morning show του ANT1 και το ταξίδι του στην πρωινή ζώνη του καναλιού είχε διάρκεια μόλις πέντε ημερών, κάτι που ξάφνιασε αρκετούς.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στο Hello.gr και τον Σάββα Μπίτζα και αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπομπή, τονίζοντας ότι ήταν κάτι που συνέβη σε ωραίο κλίμα και καλή επικοινωνία με τους παρουσιαστές.

https://www.instagram.com/p/CTuoweFIEVO/

«Εκτιμώ πολύ τη Φαίη Σκορδά και την ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Περίμενα κάτι άλλο. Το να παρουσιάζω τον διαγωνισμό για το αυτοκίνητο δεν ήταν κάτι που ήθελα και δεν πιστεύω ότι βρέθηκα στο πλατό του “Πρωινού” για να κάνω αυτό. Πιστεύω ότι δεν μου δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος. Είχαμε πει να κάνουμε άλλα πράγματα, τα οποία δεν συνέβησαν και γι’ αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή με έναν καλό και όμορφο τρόπο. Δεν έχω κάτι να χωρίσω ούτε με τη Φαίη ούτε με τον Γιώργο. Τους εκτιμώ πολύ κι εύχομαι να πηγαίνει ωραία η εκπομπή. Ίσα-ίσα από αυτές τις 5 ημέρες που βρέθηκα εκεί κρατώ μόνο τα θετικάΈκανα τις προτάσεις μου για τη θέση μου και τον ρόλο μου στην εκπομπή, τις οποίες δεν είδαμε να υλοποιούνται, αλλά ίσως φταίει ο χρόνος και η παρούσα φάση», ανέφερε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας μας, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του “Πρωινού” δήλωσε: «Δεν το μετάνιωσα. Δεν μετανιώνω για τίποτα στη ζωή μου. Ήταν μια επιλογή που τη δοκίμασα κι έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω και ένιωθα ότι είμαι ανίκανος».

Παράλληλα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραδέχτηκε ότι η τηλεόραση είναι κάτι που του αρέσει ως μέσο και φαντάζεται τον εαυτό του μέσα σε αυτήν, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έχει ήδη τέσσερεις προτάσεις για τη μικρή οθόνη, χωρίς ωστόσο στον κατάλογο να υπάρχει κάποια του ΑΝΤ1.

«Με αφορά μια τηλεοπτική καριέρα. Με ιντριγκάρει. Βέβαια, παίζει ρόλο και στο πώς θα το συνδυάσω με τη δουλειά μου. Θέλω να κάνω κάτι που να με αντιπροσωπεύει και να νιώθω χρήσιμος και ενεργό μέλος μιας εκπομπής. Η ψυχαγωγία μου αρέσει και δεν κλείνω την πόρτα στην τηλεόραση. Με τον ΑΝΤ1 δεν έχω συζητήσει για κάτι άλλο. Ωστόσο, γίνονται συζητήσεις με άλλα κανάλια για την τρέχουσα σεζόν. Έχω δεχτεί τέσσερεις προτάσεις. Έχω δεχτεί κρούση για show, για εκπομπή Σαββατοκύριακου αλλά και για καθημερινές εκπομπές. Υπάρχει, λοιπόν, μια ποικιλία. Θα τις αναλύσω, θα δω τι είναι καλύτερο για εμένα και θα πράξω αναλόγως. Θα ήθελα να είμαι μέρος ενός project».

Η σχέση του με τη μητέρα του είναι μια σχέση όμορφη. Έτσι, λοιπόν, όταν της γνωστοποίησε την απόφασή του να μην συνεχίσει στο “Πρωινό” εκείνη ήταν στο πλευρό του: «Η μητέρα μου με συμβούλευσε να κάνω ό, τι με ευχαριστεί ψυχικά και με κάνει να νιώθω καλά. Αυτό που δεν θα ήθελε εκείνη είναι να με βλέπει προβληματισμένο ή στεναχωρημένο. Τη μητέρα μου δεν την ενδιαφέρει αν θα με βλέπει στην τηλεόραση, αλλά αυτό που την αφορά είναι να με βλέπει χαρούμενο».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ