Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»  βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκος Χατζηνικολάου. Μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο Μεσολόγγι, για το διαζύγιό και την κόρη που απέκτησε με τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά και για τη δύσκολη απώλεια του πατέρα του.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά την επαγγελματική του πορεία, ο αγαπημένος ηθοποίος δήλωσε: «Είμαι πλέον 24 χρόνια στον χώρο και, αν με ρωτήσεις, δεν καταλαβαίνω πως πέρασαν. Βέβαια με την δουλειά που κάνουμε, επειδή πάμε με μια ταχύτητα φωτός, δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσεις και πολλά πράγματα. Απλά η μία δουλειά έφερνε την άλλη. Οπότε, όταν μπαίνεις σε όλο αυτό, είναι ένας κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτά τα χρόνια πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ ευχάριστα. Άφησαν μια πολύ γλυκιά γεύση και ικανοποίηση. Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που δεν έχω ζήσει δύσκολες στιγμές».

Στη Βάσω Λασκαράκη, το διαζύγιο και τη σχέση του με την κόρη του, αναφέρθηκε στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Όπως επισήμανε ο ίδιος, πιστεύει ότι η κόρη τους δεν έχει επηρεαστεί από το διαζύγιο, αλλά περισσότερο επηρεάστικε εκείνος και η Βάσω Λασκαράκη σαν γονείς, για το πως ενδεχομένως θα ένιωθε, ενώ για τη σχέση που έχει με την κόρη του προσθέτει:

«Η σχέση μου με τη μικρή είναι εξαιρετική και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Η κόρη μας μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν είχε σκεφτεί το κομμάτι της υποκριτικής, πιστεύω ότι το είχε λίγο άγχος. Τον τελευταίο καιρό όμως, κάνει ερωτήσεις δηλαδή τώρα που είδε τα παιδάκια που παίζουν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», σκεφτόταν αν θα μπορούσε να παίξει και εκείνη σε κάτι αντίστοιχο. Θεωρώ όμως, ότι είναι δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο τη υποκριτικής».

Με έντονη συγκίνηση ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τη δυνατή σχέση που έχει με τον αδελφό του. Για την περίοδο που έχασε τον πατέρα του λέει ότι ήταν πολύ δύσκολη για αυτόν, καθώς είχε παράλληλα και παραστάσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με τον αδελφό μου έχουμε εξαιρετική σχέση. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μη βρισκόμαστε συχνά λόγω του ότι έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο με την οικογένεια του, αλλά μιλάμε καθημερινά. Όταν οι γονείς μας χώρισαν ο αδελφός μου πήγε με τον πατέρα μου και εγώ με τη μητέρα μου γιατί ήμουνα μικρότερος. Παρόλα αυτά η σχέση μας μέσα στα χρόνια είναι αναλλοίωτη, έχουμε μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον»

«Ο πατέρας μου έφυγε χωρίς να γνωρίζει από τι έφυγε. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος γιατί εγώ τότε είχα και παραστάσεις. Την ημέρα που το έμαθα έκανα την παράσταση μου το βράδυ, μετά πήγαμε τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα σε άλλη παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία είναι άγριο όλο αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Πάντα σκεφτόμουν πώς θα ήθελε ο πατέρας μου να είμαι από κει που με βλέπει και σίγουρα δεν θα ήθελε να κλαίω»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ