Ο Γιάννης Μαρακάκης και η σύζυγός του Νίκη Θωμοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Το ερωτευμένο ζευγάρι τον τελευταίο καιρό πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας. Ο γνωστός δικηγόρος συναντήθηκε για λίγο με την έγκυο σύζυγό του στο Κολωνάκι όπου είχαν αρκετές τρυφερές στιγμές.

Η κοιλίτσα της Νίκης Θωμοπούλου είναι πια εμφανής αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της, τον καρπό του ερωτά της με τον Γιάννη. Οι δυο τους επισκέφθηκαν μερικά μαγαζιά και περάσαν λίγο χρόνο μαζί μακρυά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιάννη, απολαμβάνοντας την όμορφη μέρα και τη βόλτα τους.

Ο γνωστός δικηγόρος είναι πολύ χαρούμενος που θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς και δεν σταματά να δείχνει στην σύζυγό του τον έρωτά του.

Ο Γιάννης και η Νίκη παντρεύτηκαν το 2016 στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο «Κτήμα 48» στην Ανάβυσσο. Η τελετή ήταν σεμνή και σε στενό οικογενειακό κύκλο καθώς ο γνωστός δικηγόρος είχε χάσει πρόσφατα τον πατέρα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ