Στο “Πρωινό” φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μίλησε για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, καθώς νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ενώ μάλιστα είχαν νοσήσει αργότερα η σύζυγός του Μαρία Κορινθίου και η κόρη τους Ισμήνη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε εμβολιαστεί διπλά, όμως όπως είπε το έκανε ώστε αν το περάσει να μην συμβεί βαριά, ενώ υπογράμμισε: «Ήξερα ότι δεν θα είμαι άτρωτος».

Όσον αφορά στο πώς κόλλησε, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε: «Είναι Τετάρτη, έρχεται ένας φίλος από το εξωτερικό, ο οποίος είχε κολλήσει, όμως ήρθε σε επαφή με έναν συνεργάτη μου, με τον οποίο συναντήθηκα με ασφάλεια… Αποφασίσαμε να πιούμε έναν καφέ. Τον ανέβασα στη μηχανή και κολλήσαμε. Του φανερώθηκαν αργότερα τα συμπτώματα… Θετικός βγήκα μόνο στο νοσοκομείο».

Ο ίδιος αποσαφήνισε ότι δεν είχε πυρετό, αλλά κόπωση, λέγοντας: «Αισθανόμουν χάλια. Πήρα τηλεφώνο τη φίλη μου Κατερίνα Παπαμερή, η οποία ήταν με τη Μαρία και της είπα να πει στη γυναίκα μου να με πάρει τηλέφωνο, τελειώνοντας από την εκπομπή. Ήρθε και αφήσαμε ένα γράμμα στη μικρή και πήγαμε σε κλινική. Δεν φαινόταν στο self test. Πήγα λοιπόν στο “Σωτηρία”. Είσαι μόνος σου. Δεν είναι όμως τόσο η μοναξιά όσο αυτά που βλέπεις. Ήμουν σε έναν θάλαμο με έξι άτομα. Οι 3 από τους 6 ήταν πολύ πιο βαριά από εμένα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Άνθρωπος με τον οποίο ήμασταν μαζί πέρασε ραγδαία επιδείνωση μέσα σε δύο ώρες… Κάθε φορά που σου παίρνουν το οξυγόνο τους κοιτάς στα μάτια για να δεις τις αντιδράσεις. Άνθρωποι παρακαλούσαν τον γιατρό να σηκωθούν, κι εκείνος απαντούσε πως αν συμβεί θα πάθαινε καρδιακή προσβολή».

Παράλληλα, ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε στα κακόβουλα μηνύματα που έλαβε: «Μου στέλνανε μηνύματα “ψόφα, που έκανες το εμβόλιο”. Είναι τρομερό! Πλέον πρέπει να δράσουμε. Μου έλεγαν “πήγες κι έβαλες το δηλητήριο μέσα”. Μιλάμε για τρομερά μηνύματα».

Τέλος, εξομολογήθηκε πως όταν τον πήρε τηλέφωνο η κόρη του Ισμήνη, κλαίγοντας, δαγκώθηκε, γιατί του είπε με συναισθηματική φόρτιση: «Δεν θέλω να σε χάσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ