Όνειρο ζωής να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ήταν για τον Κύπριο φοιτητή Ιατρικής Αντρέα Πρωτοπαπά, ο οποίος τα κατάφερε δημιουργώντας μάλιστα, τον δικό του πρωτοποριακό άθλο…

O νεαρός Αντρέας μίλησε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα για την ιδέα που υπέβαλε και υλοποίησε στους αρμοδίους των ρεκόρ Γκίνες, που δεν ήταν άλλη από σερφάρισμα στη θάλασσα με ζογκλερικά κόλπα!

Τόνισε ότι έλαβε σαφείς οδηγίες από τους υπεύθυνους για την ταχύτητα της βάρκας, την εμφάνιση της σανίδας και τον χρόνο εκτέλεσης ώστε το εγχείρημα του να θεωρείται έγκυρο, αφού στο παρελθόν είχε καταβάλει κι άλλες προσπάθειες να καταρρίψει κάποιο ρεκόρ χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Όπως για παράδειγμα, όταν ζήτησε να συμπεριληφθεί στα ρεκόρ για την μεγαλύτερη συλλογή κουτιών δημητριακών. Είχε μόλις 300, ενώ ο μέγιστος αριθμός ήταν 10,000.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, αρχικά γνώριζε ζογκλερικά κόλπα και στη συνέχεια προπονήθηκε στο σερφάρισμα. Κατά την εκτέλεση της άσκηση, παραδέχεται ότι σκέφτηκε να τα παρατήσει, αφού ο πόνος στα πόδια ήταν μεγάλος.

“Έπρεπε να κάνω πάνω από πέντε λεπτά και έκανα δεκαεννέα. Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένος και μόλις “έσπασα” τα πέντε λεπτά, μου έφυγε το άγχος, χαμογελούσα. Κέρδισα την εμπειρία, το κατόρθωμα και γενικά άξιζε.”

Ο Αντρέας είναι φοιτητής ιατρικής στο πέμπτο έτος και σκέφτεται να ακολουθήσει την ειδικότητα του Ορθοπεδικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ