Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης επρόκειτο να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο, ωστόσο η συνεργασία ναυάγησε, με τους δύο καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής να προχωρούν σε δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νυχτερινό κέντρο απέστειλε, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και ζητά 60.000 ευρώ, με τον δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό να επιβεβαιώνει την είδηση και να αναφέρει ότι ένα εξώδικο αφορά στον Διονύση Σχοινά και ένα την Καίτη Γαρμπή.

«Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί», ανέφερε ο δικηγόρος.

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε ο δικηγόρος: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο κος Αγαπηνός: « Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και  ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ