Ο Φώτης Σπύρος φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend” και προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή. Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τις προσωπικές του εμπειρίες σχετικά με το κίνημα Metoo αλλά και για το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: ΄Έφτιαξα την εταιρεία παραγωγής μου για να είμαι υγιής, αλλιώς θα έρθει ο κάθε καβαλημένος για να κάνει ό,τι θέλει στην ψυχή μου. ΄Έφαγα ξύλο πάνω στη σκηνή επειδή έβγαλα χειροκρότημα στην πρεμιέρα μου από τον πρωταγωνιστή της παράστασης.”

Δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμη στον Πέτρο Φιλιππίδη και στην εμπειρία του από τη συνεργασία του μαζί του, λέγοντας: “Το σίγουρο είναι ότι είχαμε έρθει όλοι σε επαφή με την έπαρση τη σκληρότητα την τραχύτητα του χαρακτήρα του την ακραία ιδιαιτερότητα. Να σταματήσουμε λίγο εμείς οι ηθοποιοί να λέμε τι ωραία που περνάμε μέσα στα καμαρίνια και να πηγαίνουμε σε πρεμιέρες και επιδείξεις. Να δούμε λίγο την πραγματικότητα.”

Τέλος, ιδιαίτερα αποκαλυπτικές ήταν οι πληροφορίες που έδωσε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν πάσχιζε να αποδεσμευτεί από τον αλκοολισμό: “Η μάνα μου και η αδερφή μου είχαν να μου μιλήσουν χρόνια. Οι δικοί μου άνθρωποι και οι φίλοι μου είχαν απομακρυνθεί. Μιλάω σκληρά γι αυτό που είχα γίνει. Δεν ήμουν σίγουρα ο εαυτός μου.”

Παρακολουθήστε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ