Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Αυτός κι ο άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σεξουαλικότητά του, τονίζοντας πως ποτέ δε δέχτηκε bullying στο σχολείο.

“Τη σεξουαλικότητά μου την προσδιόρισα, όπως προσδιορίζει ένα παιδί στην εφηβεία τη σεξουαλικότητά του. Αυτό που του αρέσει και τον ελκύει. Δεν δέχτηκα ποτέ bullying στο σχολείο. Μπορεί και να έτυχε. Σε εκείνες τις τάξεις του σχολείου είχα κάποια κορίτσια που έβγαινα. Είχαμε σχέση ερωτική. Ίσως να έσβηνε αυτό κάποιες εντυπώσεις. Ότι εγώ ήμουν ένα γκέι αγόρι. Το πάλευα. Τις σχέσεις αυτές δεν τις έκανα για εντυπώσεις. Το ήθελα. Αλλά στο μυαλό μου ήταν πολλά πράγματα.

Όταν το ανακάλυψα, αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν ότι μπήκα στη δραματική σχολή φεύγοντας από το λύκειο. Σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ” είπε, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ