Ο Φώτης Γεωργίδης παραχώρησε πρόσφατα μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», με αφορμή την παράσταση «Το Έργο Που Πάει Λάθος» όπου και πρωταγωνιστεί.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών και ο δημοφιλής Κύπριος ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε τι θα δούμε και τι να περιμένουμε από τη θεατρική παράσταση «Το Έργο Που Πάει Λάθος».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και την αμφισβήτηση που μπορεί να ένιωσε στον χώρο του.

Συγκεκριμένα, για το γάμο του ανέφερε «Είμαι 18 χρόνια παντρεμένος. Γάμος είναι να δέχεσαι τον άλλον όπως είναι και να δικαιολογείς τα λάθη του σαν να είναι δικά σου και το αντίθετο… Πολλές φορές ζοριστήκαμε αλλά μετρά η συνεχής προσπάθεια».

Όσον αφορά την αμφισβήτηση στον χώρο, δήλωσε πως «Μπορεί να ένιωσα αμφισβήτηση αλλά δεν της έδωσα σημασία… Ξέρω τι μπορώ να κάνω, καμιά φορά εκπλήσσομαι με το πόσα λίγα ξέρω γιατί μου αρέσει να καταπιάνομαι και να μελετάω…».

Δείτε στο 15:11 τις δηλώσεις του:

Αν οι καταστροφές σας ιντριγκάρουν, τα λάθη είναι το κρυφό σας χόμπι και κρύβετε έναν καταπιεσμένο εγκληματολόγο μέσα σας, τότε κλείστε αμέσως τα εισιτήριά σας. Η προπώληση των εισιτηρίων είχε τέτοια απήχηση, που η παραγωγή ήδη ανακοίνωσε την παράταση της θεατρικής παράστασης. Τα εισιτήρια των πρώτων παραστάσεων του “Έργου Που Πάει Λάθος”, εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ και έτσι η παραγωγή ανακοίνωσε άλλες δέκα παραστάσεις.

Ο Μάριος Δημητρίου, ο Φώτης Γεωργίδης, ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, ο Ανδρέας Τσέλεπος, η Άννα Γιαγκιώζη, η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο Βασίλης Χαραλάμπους σάς περιμένουν στη σαρωτική κωμωδία ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ… «ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ