Το βραβευμένο talk show «TET-A-TET» επέστρεψε για ακόμα μία σεζόν στον ALPHA Κύπρου με ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας, Νίκο Χριστοδουλίδη σε μία καταιγιστική συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις, ατάκες και γεγονότα

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, και η σύζυγός του κ. Φιλίππα Καρσερά, απάντησαν και σε ένα από τα ερωτήματα που κυριαρχεί στο twitter και στα social media, αν έχουν κάποια σχέση ή γραμμή από τον Μητροπολίτη Μόρφου.

Μεταξύ άλλων όμως, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε και για τον Αβέρωφ Νεοφύτου και για τη σχέση που έχουν σήμερα. Ο ίδιος τόνισε ότι τον γνωρίζει παραπάνω από 30 χρόνια, διατηρώντας μια φιλική σχέση και γνωρίζει ότι μπορεί να μπουν σε έναν “εμφύλιο πόλεμο” αλλά από την πλευρά του δεν θα είναι πολέμιος και δεν σκοπεύει να φθάσει στα άκρα.

Το ζευγάρι πάντως ερωτήθηκε και για τον δυναμισμό της Φιλίππας Καρσερά, για την οποία υπάρχει το σχόλιο στα social media και η φήμη ότι “Αν εκλεγεί Πρόεδρος ο Χριστοδουλίδης θα κυβερνά η… γυναίκα του”. Η ίδια πρώτη φορά απαντά για την καθημερινότητά της, τους ηθικούς λόγους που την κρατούν μακριά από την πολιτική αλλά και την στερεοτυπική αυτή άποψη.

Δείτε το βίντεο με την απάντησή της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ