Η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, και μίλησε για τον ρόλο της Πρώτης Κύριας, τα παιδιά της αλλά και για την δική της επαγγελματική πορεία.

Η ίδια αρχικά σημείωσε πως βλέπει τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας ως μια ευκαιρία και στόχος της είναι να βοηθήσει ουσιαστικά «Ήταν σημαντική η απόφαση να αφήσω τη δουλειά μου … Μένω σπίτι πρώτα για τα παιδιά μου, για να επανέλθουν οι ισορροπίες…αλλά από την άλλη το ότι μένω στο σπίτι και άφησα τη δουλειά μου, πρέπει να το κάνω να αξίζει».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως στόχος της είναι να επιστρέψει στην δουλειά της «Την αγαπώ την δουλειά μου, θέλω να επιστρέψω στην δουλειά μου. Το θέμα είναι να γίνει την κατάλληλη στιγμή. Θέλω πρώτα να είμαι σίγουρη ότι οι δράσεις που θέλω να κάνω ως Πρώτη Κυρία θα δρομολογηθούν καλά και ότι δεν με χρειάζονται τόσες ώρες τα παιδιά μου»

Στην πορεία της συνέντευξης, η Πρώτη Κυρία ανέφερε πως γνωρίζει τα προβλήματα της κοινωνίας και ότι είναι λογικό ο κόσμος να έχει απαίτησεις.

Όσον αφορά τα παιδιά της, η Φιλίππα Καρσερά σημείωσε πως της ασκούν κριτική με την ίδια να παραδέχεται ότι είναι από τους γονείς που είναι συνέχεια πάνω από τα παιδιά της.

Δείτε ολοκλήρη την συνέντευξη πιο κάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ