Ένταση στο Πρωινό του ANT1 με τις νέες – ανατριχιαστικές πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή για την υπόθεση για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.

Η μαρτυρία με μια ανήλικη να ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια, έκανε την Φωτεινή Πετρογιάννη να ξεσπάσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν το θέμα οι γονείς και τα υπόλοιπα παιδιά.

«Παίρνεις την πέτρα και την στύβεις, όταν ακούς ένα κορίτσι να ουρλιάζει», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Τάσος Τεργιάκης της απάντησε: «Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όταν ξέρεις ότι στην γειτονιά υπάρχει ο πατέρας αυτουνού και μπορεί να σου χτυπήσει το κουδούνι, ή να έχει όπλα ή ναρκωτικά».

Και πρόσθεσε: «Μη μιλάς, κάτσε στη σιωπή σου… Τώρα τι λέτε; Εύχομαι το κορίτσι αυτό να είναι καλά και εύχομαι να πάει να μιλήσει; Εσύ τι έκανες; Εσύ τι θα έκανες; Δεν θα έπαιρνες τηλέφωνο; Εγώ ξέρω ότι και οι τέσσερις εδώ θα φέρναμε τον κόσμο ανάποδα, αν ακούγαμε ένα παιδί να ουρλιάζει», σχολίασε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Θα γυρίζαμε τον κόσμο ανάποδα, είτε ως χαρακτήρες, είτε γιατί έχουμε μια δύναμη λόγω της δουλειάς που κάνουμε, να το πούμε για να είμαστε ειλικρινείς», της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ