Ποιος τολμά να αντιμιλήσει στην Όλγα Ποταμίτου; Ποιος μπορεί να συναγωνιστεί τον Ηρακλή Γεωργαλλή, τον Ανδρέα Αργυρίδη και τον Κώστα Σχοινιού;

Μάλλον… ούτε ο Chaser θα τα καταφέρει τη Δευτέρα του Πάσχα, γιατί οι 4 αγαπημένοι ηθοποιοί της ένδοξης κυπριακής επιθεώρησης, έρχονται στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων για να κάνουν τη μεγάλη πασχαλινή ανατροπή!

Τη Δευτέρα 3 Μαΐου στις 19:10 στον Alpha Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος δανείζεται μερικές ατάκες από την κυπριακή επιθεώρηση για να καλοπιάσει λίγο τους παίκτες στο “The Chase”, αλλά… μάταια. Η Όλγα Ποταμίτου, ο Ηρακλής Γεωργαλλής, ο Ανδρέας Αργυρίδης και ο Κώστας Σχοινιού -όσο ο Chaser αντάλλαζε ευχές και τσούγκριζε αυγά- το είχαν ρίξει στην προπόνηση για να τινάξουν την μπάνκα του στον αέρα. Υποψιάζεται κανείς πώς θα καταφέρει ο παρουσιαστής να κρατήσει τις ισορροπίες;

Ποιος θα τολμήσει να αντιμιλήσει στην Όλγα Ποταμίτου εν μέσω τρίτου και καθοριστικού γύρου; Αφήστε ό,τι κι αν κάνετε, γιατί η Δευτέρα του Πάσχα θα μας ξυπνήσει γλυκές αναμνήσεις από την αξέχαστη επιθεώρηση, αλλά θα προκαλέσει και γέλιο μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Χιούμορ, αγωνία και ένταση αναμειγνύονται με τις απαντήσεις και τη στρατηγική των επώνυμων διαγωνιζομένων, σ’ ένα άκρως διαφορετικό “Τhe Chase”! Ξεχωριστή στιγμή το ξέσπασμα της κα. Ποταμίτου την ώρα που “συστηνόταν” στο κοινό.

THE CHASE Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ