Με το σλόγκαν «Η προσφορά σας δίνει Ελπίδα», ο Aχιλλέας Γραμματικόπουλος, η Αναστασία Καλογεροπούλου, η Σοφία Πρωίμου και ο Παναγιώτης Μυριανθόπουλος δίνουν ραντεβού στο τηλεπαιχνίδι THE CHASE… αυστηρά για καλό σκοπό! 

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 19:00, στον ALPHA Κύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος καλωσορίζει στο στούντιο τέσσερις γνωστές προσωπικότητες, έτοιμες να «παλέψουν» απέναντι στον Chaser – έκπληξη. Στόχος, να συγκεντρώσουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα προσφέρουν στο TELETHON, στη μεγάλη γιορτή της χαράς, της προσφοράς και της αλληλεγγύης. 

Δείτε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα τους να κερδίσουν και πώς θα καταφέρουν να στείλουν στον πάγκο τον Chaser. «Ας μιλήσει η καρδιά μας»! Όταν ο σκοπός είναι ιερός, τότε όλα μπορούν να γίνουν, χάρη στη μαχητικότητα και το πείσμα των διαγωνιζομένων. 

Σε αυτό το επεισόδιο όμως, ενώνουν δυνάμεις και δεν αφήνουν τίποτα και κανένα να τους αποσπάσει την προσοχή. Σε ποιο γύρο, άραγε, θα σηκωθεί ο πρύτανης των γνώσεων για να αποχωρήσει; Ποιο σενάριο θα επικρατήσει την Πέμπτη 8 Ιουνίου;

Όταν η αγάπη απέναντι στον συνάνθρωπο υπερισχύει, όλοι και όλα μπορούν να μετακινηθούν. Μέχρι και τα «βουνά»…

Συντονιστείτε στον ALPHA Κύπρου, γιατί αυτό το τηλεπαιχνίδι πρέπει οπωσδήποτε να το παρακολουθήσετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ