Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η  Μαρία Μπακοδήμου με κάποιες δηλώσεις του Light με αφορμή τον καβγά του στα βραβεία MAD με τον Snik.

«Δε μετανιώνω για τίποτα. Ήταν λάθος, αλλά έμαθα από το λάθος… Δεν είμαι τηλεπαρουσιάστρια, είμαι ραπερ, δε γίνεται να με κοπανήσεις και να έρθω έτσι να κάτσω δίπλα… Δεν είναι κουλτούρα δική μας. Φοβάμαι να πω το κλισέ, “δεν είναι και λίγο αντρικό”. Δε λέω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά δεν είναι και λίγο αντρικό; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα με βαρέσεις και θα γυρίσω το μάγουλο να του πω “βάρα κι από εδώ;”» ήταν τα λόγια του Light στην διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Η Μαρία Μπακοδήμου έγινε έξαλλη παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα και δε δίστασε να εκφράσει με έντονο τρόπο την ενόχλησή της.

«Επειδή δεν άκουσα καλά, είπε, “δεν είμαι παρουσιάστρια για να φάω ξύλο και να κάτσω”; Δηλαδή, μια παρουσιάστρια θα πήγαινε κάπου, θα ήταν κάποιος βίαιος απέναντί της ή προσβλητικός και θα καθόταν; Τι είναι η παρουσιάστριες; Δε κατάλαβα πως τις έχει στο μυαλό του. Ότι είναι οι άνθρωποι που θα ανεχτούν τα πάντα φτάνει να κάτσουν σε μια θέση και να στραφεί μια κάμερα επάνω τους; 

Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light. Τίτλος… Αυτό που είπε είναι ότι οι ράπερς είναι μάγκες, και όποιος τους πειράξει δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Όχι, όλοι είναι μάγκες όταν θέλουν…» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ