Καλεσμένη στην παρέα του Κωστή Μαραβέγια και της εκπομπής “Δυνατά” βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός συζήτησε με τον αγαπημένο καλλιτέχνη για την παιδική της ηλικία αλλά και για τις ασχολίες της πριν ακολουθήσει την ηθοποιία.

Αρχικά, η Ευγενία Σαμαρά έχει σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό από τον κλάδο που αποφάσισε να επιλέξει: “Εχω κατέβει από τη Θεσσαλονίκη εδώ και 8 χρόνια, μη κοιτάς που ελίχθηκα. Το ξέρεις ότι είμαι γεωπόνος; Έχω πάει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έχω κάνει όλα τα μαθήματα, είναι 5 χρόνια η σχολή και δεν ασχολήθηκα ποτέ“.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και τη μητέρα της. Εκείνη ήθελε πάντα να την προσέχει, ό,τι και γίνει. Δεν δίστασε μία φορά να “βάλει φρένο” στο σχολικό λεοφωρείο της Ευγενίας Σαμαρά για να ελέγξει την κατάσταση.

Μεγάλωσα με μια μητέρα που είναι αγχώδης. Για αρκετό καιρό, την πρώτη δημοτικού, ακολουθούσε από πίσω το λεωφορείο στις 7 το πρωί, με το αμάξι της, ώσπου κάποια στιγμή ο οδηγός σταμάτησε, άνοιξε την πόρτα και τη ρώτησε, “Κυρία μου θέλετε να απαγάγετε κάποιο παιδάκι;…”. Απάντησε “όχι είμαι η μαμά της Ευγενίας και θέλω να δω πώς οδηγάτε”. Αυτό το έμαθα πριν από κάποια χρόνια, εγώ δεν το είχα καταλάβει” στήριξε η ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ