Από τις πρώτες κιόλας ώρες που ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα βρίσκεται στον σχολιασμό του διαγωνισμού της Eurovision για την Ελλάδα , την άνοιξη του 2023, ο Φώτης Σεργουλόπουλος φάνηκε να είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για τη θέση αυτή, με την φημολογία να αρχίζει λόγω της άφιξης του στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως άλλαξαν και τελικά και ο γνωστός παρουσιαστής δεν είναι μέσα στο πλάνο της ΕΡΤ για το συγκεκριμένο project. Όπως αναφέρει το “Τηλέραμα”, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι πιθανό τελικά να επιλεγεί, όπως έχει ακουστεί, καθώς πλέον έχει καθημερινή εκπομπή στην ΕΡΤ1, το “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”, και δεν θα μπορεί να απουσιάσει τόσες μέρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii.gr και του Κωνσταντίνου Αντωνάτου, τόσο ο Φώτης Σεργουλόπουλος όσο και ο Τάσος Τρύφωνος, για τους οποίους έχουν γραφτεί αρκετά δημοσιεύματα που τους παρουσίαζαν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ραδιομεγάρου, δεν θα είναι στον σχολιασμό του 67ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Δείτε επίσης: Eurovision: Όσα θελεις να ξέρεις για τον Andrew Lambrou

Η ΕΡΤ προσανατολίζεται να στείλει μόνο τη Μαρία Κοζάκου αυτό τον Μάιο στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας, πόλη η οποία τελικά θα φιλοξενήσει τη Eurovision, αφού μετά τη ρωσική εισβολή η νικήτρια Ουκρανία δεν μπορεί να “στεγάσει” με κανέναν τρόπο τον διαγωνισμό.

Άλλωστε η Μαρία Κοζάκου είναι μόνιμο πρόσωπο της ΕΡΤ και διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Παράλληλα, αν τυχόν αποφασισθεί να προστεθεί δεύτερος σχολιαστής στη μετάδοση, αυτό θα εξεταστεί χρονικά κοντά στην αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Λίβερπουλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ