Από τις πρώτες κιόλας ώρες που ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα βρίσκεται στον σχολιασμό του διαγωνισμού της Eurovision για την Ελλάδα , την άνοιξη του 2023, ο Φώτης Σεργουλόπουλος φάνηκε να είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για τη θέση αυτή, με την φημολογία να αρχίζει λόγω της άφιξης του στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως άλλαξαν και τελικά και ο γνωστός παρουσιαστής δεν είναι μέσα στο πλάνο της ΕΡΤ για το συγκεκριμένο project. Όπως αναφέρει το “Τηλέραμα”, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι πιθανό τελικά να επιλεγεί, όπως έχει ακουστεί, καθώς πλέον έχει καθημερινή εκπομπή στην ΕΡΤ1, το “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”, και δεν θα μπορεί να απουσιάσει τόσες μέρες.

Επικρατέστερο σενάριο παρουσιάζεται το πλέον hot όνομα της κρατικής τηλεόρασης της Ελλάδος, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Τάσο Τρύφωνος. Ο παρουσιαστής έχει ήδη χαράξει μια πολύ επιτυχημένη πορεία και ενασχόληση στο κομμάτι του διαγωνισμού στην Κύπρο, ενώ είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, στο οποίο μπορεί να επενδύσει σε εμπειρία, γνώσεις και χιούμορ για τον σχολιασμό και παρουσίαση. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα, στη συγκεκριμένη προοπτική είναι ότι ο Τάσος Τρύφωνος κάνει μαγνητοσκοπημένες εκπομπές και μέσα από την οργανωμένη του ομάδα μπορεί να κάνει ένα συντονισμό για να βρεθεί στο εν λόγω concept. Φυσικά, ο Τάσος Τρύφωνος έχει ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές υποχρεώσεις και στην Κύπρο κάτι που μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ