Με μία αυστηρή προειδοποίηση απαντά η ΕΡΤ στο εξώδικο που έστειλε πρόσφατα ο δικηγόρος της τραγουδίστριας Melissa Mantzoukis, που είχε υποβάλλει τραγούδι για εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision. Αφορμή του εξώδικου ήταν η υπόθεση της Eurovision και τα αποτελέσματα από τη διαδικασία ανάδειξης του φετινού εκπροσώπου της Ελλάδας στον Διαγωνισμό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η Μαίρη Αργυριάδου στην εκπομπή «[email protected]», ανέφερε πως το ζήτημα της βαθμολογίας έχει πλέον διαλευκανθεί με την ΕΡΤ να τονίζει πως τέτοιου είδους δικαστικές ενέργειες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision.

Αναλυτικά, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής:

«Ας σημειωθεί δε εξάλλου ότι θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι σε περίπτωση που από οποιαδήποτε ενέργειά σας δημιουργηθεί ζήτημα σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, δεδομένου αφ’ ενός μεν του υψηλού κόστους με το οποίο έχει επιβαρυνθεί η ΕΡΤ για τη συμμετοχή της στον εν λόγω διαγωνισμό, αφ’ ετέρου δε των στενών χρονικών ορίων που τάσσονται από τους κανονισμούς της EBU για την αποστολή μιας ολοκληρωμένης συμμετοχής της χώρας μας στον ανωτέρω διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένου και του video clip. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι επικυρωμένα αντίγραφα των οικείων πρακτικών είναι στη διάθεσή σας«.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis, Χρήστος Ζωτιάδης σχολίασε πως «Η ΕΡΤ δεν τήρησε τη διαδικασία και ουσιαστικά σε κάποια πράγματα μας επιβεβαιώνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ