Ο Ετεοκλής Παύλου σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε με τη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους, Ελένη Χατζίδου, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο παρελθόν και του άφησε την αναπηρία στο πόδι. Περιγράφει τα γεγονότα όπως έγιναν και λέει:

«Μέσα σε μια συμπλοκή σε μαγαζί, ανάμεσα σε δυο παρέες, ένας από αυτούς είχε ένα όπλο και το έβγαλε. Οι σφαίρες ήρθαν επάνω μου και από εκεί και πέρα ξεκίνησε όλο αυτό το τεράστιο ταξίδι που ξύπνησα μέσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκα για σχεδόν δυο χρόνια. Έκανα 16 χειρουργεία, από τα οποία το θέμα του ποδιού ήταν το πιο απλό. Στην ουσία η σφαίρα μπήκε από την αριστερή πλευρά και βγήκε από την δεξιά οπότε όλα ζωτικά μου όργανα είχαν τρυπήσει και είχα εσωτερική αιμορραγία»

Ο Ετεοκλής, μιλά για το πως είναι να νιώθεις τον θάνατο και να συνειδητοποιείς το νόημα της ζωής ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν φύγεις, τονίζοντας πόσο στενάχωρο και μάταιο είναι για τους ανθρώπους να χρειαστεί να φτάσουν κοντά στον θάνατο για να καταλάβουν που βρίσκεται η ουσία της ζωής.

«Το συγκεκριμένο ως συμβάν είναι για να σου καταστρέψει τη ζωή. Το ίδιο το συμβάν. Θεωρώ ότι είναι πολύ στενάχωρο για τους ανθρώπους γενικότερα ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής πέντε με δέκα δευτερόλεπτα πριν πεθάνουμε. Τότε είναι που καταλαβαίνεις αυτή τη ματαιότητα και λες: αυτό ήταν η ζωή, πέρασε. Ακούγεται πολύ απλό αλλά είναι πολύ σοκαριστικό. Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις».

Στη συνέχεια, μιλά για τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε και υπογραμμίζει πως μετά από ένα τέτοιο συμβάν μπορείς να διεκδικήσεις όσα πραγματικά θες από τη ζωή… «Αφού έχεις νιώσει όμως αυτό το συναίσθημα, είναι πολύ μεγάλη ευλογία και τύχη να μπορείς να ξαναέρθεις στη ζωή και να την διεκδικείς από την αρχή. Είσαι σε μια πολύ πλεονεκτική θέση, ακόμα και έχοντας μια μεγάλη και σοβαρή αναπηρία όπως είναι το να χάσεις το πόδι σου»

Μπορείτε να δείτε στη συνέχεια ολόκληρη τη συνέντευξη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ