Η Εριέττα Κούρκουλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά “Idols” και μίλησε με εξομολογητική διάθεση για τον αγαπημένο της πατέρα Νίκο Κούρκουλο και τις αναμνήσεις της από εκείνον.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση του με τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση: “Αυτός ο έρωτας ήταν απ’ αυτούς που ακούς στα παραμύθια. Μέχρι το τέλος την κοίταζε και έλιωνε. Μας το τόνιζε και συνέχεια. Ειδικά όταν τσακωνόντουσαν για μας στενοχωριόταν πολύ. Ήταν εκείνοι οι δυο τους και μετά εμείς. Αυτοί ήταν πάντα ομάδα και μετά τα παιδιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτόν τον χώρο τον είχε διαλέξει εκείνος, ήταν το όνειρό του να φτιάξουμε μια φάρμα, να μεγαλώσουμε και εμείς στη φύση… Χρόνο με τον χρόνο έχει γίνει αυτό που είναι σήμερα, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων…. Μας έφερνε συχνά εδώ… Κάναμε πράγματα που αλλιώς δε θα είχαμε την ευκαιρία να τα κάνουμε. Είχε άγχος για τον τρόπο που μεγαλώναμε, ήθελε να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Ελπίζω ότι πραγματοποιήθηκε αυτό και έχουμε κρατήσει αυτή την επαφή με την πραγματικότητα”, συμπλήρωσε στη συνέχεια, μιλώντας για την τοποθεσία όπου έγινε η συνέντευξη.

Η Εριέττα Κούρκουλου, που σε λίγο καιρό θα γίνει και η ίδια μανούλα, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σχέση της με τον πατέρα της: “Όλες οι κόρες για τον μπαμπά τους πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος. Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ήταν πολύ αυστηρός, αλλά μέσα από την αυστηρότητά του έδειχνε την αγάπη του”.

Έπειτα, περιέγραψε ένα περιστατικό που θυμάται από την παιδική της ηλικία λέγοντας:”Θυμάμαι όταν ήμουν πέντε χρονών μπήκα στο σαλόνι κάτω, εκείνος έβλεπε μπάλα, εγώ πέταξα το μπουφάν κάτω και μου λέει “Τι ήταν αυτό; Θα το μαζέψει κάποιος; Θα είσαι 25 χρονών και θα έχεις κάποιον να τα μαζεύει;”

Ήταν πολύ πιο αυστηρός από τη μητέρα μου. Όταν θέλαμε να ακούσουμε ένα ναι πηγαίναμε στη μητέρα μου. Ισορροπούσαν και συμπλήρωναν απόλυτα ο ένας τον άλλο” εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου σε μία από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ