Ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 έξω από τα γραφεία της εταιρίας όπου δούλευε στην Καλλιθέα.

Το πρωί της Τετάρτης (15/9) η Ιωάννα έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενη από τον δικηγόρο και την μητέρα της.

Όπως είχε αναφέρει και μέσα από τα social media ήθελε να παραστεί στη δίκη και να κοιτάξει τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι και να την ρωτήσει … «γιατί».

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» επικοινώνησε με την Ιωάννα πριν ξεκινήσει για το Εφετείο και εκείνη της είπε: «Δεν είμαι καλά αλλά θα πάω».

Η 36χρονη κατηγορούμενη δεν θέλησε να παραστεί στην δίκη που ξεκίνησε σήμερα και όπως είπαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 η δίκη θα κρατήσει πολύ καιρό. Όσον αφορά στην απουσία της ο δικηγόρος της στην έναρξη της δίκης διάβασε την δήλωσή της: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Στο πλευρό της Ιωάννας εκτός από την οικογένειά της είναι και κόσμος όπου μέσα από τα social media προσπαθούν να βοηθήσουν την νεαρή κοπέλα να συγκεντρωθούν χρήματα για τις χειρουργικές επεμβάσεις που χρειάζεται να κάνει για την αποκατάστασή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ