Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία για δύο τηλεοπτικές σεζόν παρουσίαζε την εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΪ, απέχει μέχρι στιγμής από τη μικρή οθόνη, ενώ φήμες τη θέλουν να δρομολογεί την τηλεοπτική επιστροφή της.

Η Ιωάννα παρουσίαζε την δική της εκπομπή στο Κρήτη TV, ωστόσο αποδέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ και είπε το «ναι» στην πανελλαδικής εμβέλειας τηλεόραση. Η παρουσιάστρια αποτέλεσε ένα από τα πλέον συζητήμένα πρόσωπα καθώς η απόφασή της να έρθει στην Αθήνα ήταν κάτι που αποτέλεσε big thing στον κόσμο των media.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε στο κοινό της ότι επέστρεψε στο Ηράκλειο Κρήτης, με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή και ευδιάθετη, έχοντας μάλιστα επιλέξει ένα κομψό σύνολο.

Ιωάννα Μαλέσκου

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Hello.gr, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, είχε αναφερθεί στον κύκλο που έκελεισε.

«Δύο σεζόν με πολλές συγκινήσεις, χαρές, δυσκολίες, και όλα αυτά που καλείσαι να διαχειριστείς ούτως ή άλλως κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής. Ιδίως τη φετινή σεζόν, η οποία είχε πολλές διακυμάνσεις λόγω κυρίως της επικαιρότητας. Ο τρόπος που έκλεισε η εκπομπή είχε πολύ χαρά, θα το αντιληφθήκατε. Αυτό ήταν το στοίχημα που είχα βάλει κι εγώ με τον εαυτό μου. Όχι ότι δεν νιώθεις συγκίνηση όταν κλείνει ένας κύκλος, αλλά η χαρά ήταν αυτό το οποίο δινόταν καθημερινά για μια ολόκληρη σεζόν. Βλέποντας τους συνεργάτες μου στο κλείσιμο της εκπομπής, ακόμα κι εκείνους τους οποίους δεν έβλεπα καθημερινά, ένιωθα ότι είμαι σε ένα πάρτι. Αποχαιρετιστήριο μεν αλλά με πολύ αγάπη. Το «Love it» μου άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση. Υπάρχει μια γεύση που δεν μπορώ να την περιγράψω επίσης. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ενθουσιάζεται, είμαι πολύ προσγειωμένη. Δεν είχα κάποιες προσδοκίες. Κάθε μέρα ήταν μια άλλη μέρα, και ευκαιρία να μπορέσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Βγήκα πολύ διαφορετική, πολύ πιο ώριμη, πιο συνειδητοποιημένη για το ποια είμαι και τι θέλω να κάνω αλλά και τι μπορώ. Ψήθηκα πολύ», είχε πει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ακόμα, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, λέγοντας: «Είμαι ευγνώμων. Οι συνεργασίες κλείνουν. Θα ήταν κακό να πω ότι έχω κρατήσει κάτι αρνητικό».

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ